workshops

In het labyrint loop je de weg naar binnen. Het is een oeroud pad van bezinning, loslaten, ontvangen en weer verder gaan. Het is een weg naar jezelf. De workshops zijn verdiepende labyrintlopen rondom een thema speciaal voor kleine groepen.

Heb je al eens eerder labyrint gelopen en wil je graag een stapje verder gaan? Dan is een verdiepende workshop iets voor jou. Ik bied gedurende het jaar verschillende workshops aan vanuit diverse invalshoeken. Sommige zijn los te volgen, andere worden ook als drieluik aangeboden. Het is altijd in een kleine groep met veel ruimte voor persoonlijke aandacht en jou persoonlijke ervaringen. 

 DE MAGISCHE WERKING VAN HET LABYRINT 
In deze workshop neem ik je in woord en beeld mee in de geschiedenis van het labyrint. Waar komt het labyrint vandaan? Hoe werd het in oude gebruikt? En we ontdekken hoe het labyrint in deze tijd weer opnieuw ingezet wordt. Daarna ga je zelf aan de slag. Je leert hoe je een labyrint tekent en gaat adhv je eigen tekening een vingerlabyrint leggen met kleine steentjes. We sluiten de workshop af met het tegelijkertijd lopen van je eigen vingerlabyrint. De steentjes en een handige instructie krijg je in een mooi zakje mee naar huis.

Tijd: 2 uur
Bijdrage: €25 inclusief koffie/thee, lekkers en materialen
Maximale groepsgrootte: 8

DE WIJSHEID VAN HET HART
Het hart is de plaats waar we spirituele wijsheid en de universele liefde kunnen ervaren. In onze tijd maken we de beweging van het hoofd naar het hart en om daar de balans in te vinden. Selma Sevenhuijsen ontwierp een prachtig hart labyrint wat deze beweging van hoofd naar hart sterk ondersteunt. Na een korte uitleg bereiden we ons via een aantal hart-opende bewegingen en een hart-opende meditatie voor op de loop in het labyrint met deze hartvorm. Het is een aankomen in je eigen hart en daarna laten stromen van je eigen harts-energie in jezelf en naar degene met wie jij je verbonden weet. We sluiten de workshop af met een dankbaarheidsritueel.

Tijd: 2 uur
Bijdrage €25, inclusief koffie/thee, lekkers en materialen
Maximale groepsgrootte: 7

Kijk voor actuele labyrintworkshops in de agenda

Contactgegevens

Tel.: 06-53527047
Email: anita@dedriegratien.nl

Anita Groenendijk