organisaties

  • Zoek jij als ondernemer een sparringpartner op niveau?
  • Wil jij je eigen potentieel volledig benutten, maar weet je niet hoe?
  • Verlang jij er naar om weer vol inspiratie met je onderneming aan het werk te zijn?
  • Heb jij graag iemand naast je die helpt en begeleidt met het werken in flow?

Dan is Anita Groenendijk als jouw Businesscoach en Inspiratiewerker de juiste keuze!

Het ‘in beweging brengen’ is één van de omschrijvingen die het beste past bij wat ik goed kan en daarmee ook liefste doe. Al jarenlang begeleid ik met veel plezier ondernemers en bedrijfsleiders in het vooruit brengen van hun onderneming of winkel.

Het doel van mijn businesscoaching is het creëren van bewustwording dmv zelfinzicht en reflectie, zowel van jezelf als van je onderneming of organisatie. Zowel jijzelf als je onderneming bevinden zich op een bepaald punt in een proces en dat geldt ook voor jouw marktgebied. Wat heb jij nodig, wat heeft je onderneming nodig en wat vragen je klanten; door tussen deze 3 een klik te maken zetten we jou in je kracht en kan jij met het stappenplan aan de gang.

Niets is zo leuk als weer met plezier, energie én resultaat aan het werk te zijn! Ik heb gemerkt dat door inzet van mijn ervaring, accurate waarneming en intuïtie als inspirator ik keer op keer weer beweging en groei bereik.

Samen bepalen we na een gratis kennismakingsgesprek het traject, het beste resultaat hebben trajecten van een half jaar tot een jaar. Interesse? Neem contact op via email of bel me: 06-53527047

 

 

Contactgegevens

Tel.: 06-53527047
Email: anita@dedriegratien.nl

Anita Groenendijk