Lorelei Festival 2018

Dit jaar zijn De Drie Gratiën ook op het Lorelei festival in Zeewolde, en wel de zomervariant van 24 t/m 26 augustus 2018. Samen met Jolanda Sieders van StilleWateren geef ik dan een workshop: ‘Vind jouw EigenWijsheid in het Labyrint’. In deze workshop loop je het labyrint aan de hand van een kaart uit de set (zelf)reflectiekaarten. Een bijzondere vorm van reflecteren en lichaamswerk. 

Het labyrint gaat over de weg naar binnen, over het meanderende pad naar het binnenste van jezelf, daar vindt de ontmoeting met jezelf plaats. Dit is de tempel van de Godin binnen gaan; naar jouw eigen kern. We beginnen de workshop met een introductie en een meditatie zodat we ons voorbereiden op de Labyrintloop. Daarna trek je een kaart uit de set (zelf)reflectiekaarten; deze hebben thema’s zoals Overvloed, Angst, Vertrouwen, Passie en Innerlijk kind. Het trekken van een kaart helpt je met je focus op de weg naar binnen, doordat de kaarten vragen stellen (en geen antwoorden geven) die je helpen jouw eigen wijsheid te vinden.
Je loopt het Labyrint in jouw eigen tempo; inhalen en passeren is mogelijk. Er is de mogelijkheid om na afloop met elkaar de ervaringen te delen.

 

Praktisch:

  • Wanneer: 24 t/m 26 augustus 2018 (het precieze moment van de workshop is nog niet bekend)
    Inschrijven voor de workshop kan ter plekke.
  • Waar: Groepskampeerterrein De Banken in Zeewolde
  • Meer informatie vind je op http://www.loreleifestival.nl

Wees welkom!