Euphrosyne, godin van blijheid, goede moed en vrolijkheid. De Gratië van de vreugde. Organisaties ondersteunen in hun marketing & communicatie of interne organisatie geeft mij én de klant veel vreugde. Als de ideeën gaan stromen, sta ik in mijn kracht.

Door de combinatie van mijn opleidingen, werkervaring en mijn kwaliteit om goed te kunnen waarnemen kan ik prima uit de voeten met uitgangspunten en ideeën die vertaald moeten worden naar processen en beelden. Door goed door te vragen, te analyseren en mij te verbinden met de wens van de opdrachtgever kom ik op het juiste spoor en gaan de ideeën naar toepasbare mogelijkheden in de praktijk stromen. Van strategie, naar conceptontwikkeling en zo nodig ook het conceptontwerp en de bijbehorende promotieplannen, hiervoor werk ik samen met een webdesigner en vormgever.

In dit creatieve proces heb ik veel plezier en ik vind het vooral fijn om steeds weer een goede schakeling tussen idee en praktijk te maken: ideeën zijn leuk maar ze moeten wel werken in de praktijk van alledag.

Ik bied hiervoor aan:

  • conceptontwikkeling marketing en communicatie
  • ondersteuning secretariële en/of werkzaamheden op communicatiegebied
  • conceptontwikkeling organisatievormgeving