Aglaia, godin van de glans en pracht, de jongste van de drie. De Gratiƫ van de stralende schoonheid. De schoonheid die in het labyrint door middel van unieke inzichten ook in jou zichtbaar wordt.

Laten zien wie je bent, misschien wel in de eerste plaats aan jezelf, is voor veel mensen niet eenvoudig. We zijn gevormd door onze opvoeding, door ons werk of onze sociale omgeving. Sturende gedachtes over aan welk plaatje we zouden moeten voldoen kunnen ons afleiden van wie we zelf ten diepste zijn. Mij treft altijd weer de schoonheid van oude mensen die authentiek zijn, waarbij de eigenzinnigheid eraf spat en wijsheid uit de ogen straalt. Op zoek te gaan naar de zin van jouw leven, dat is waar ik mensen in begeleid door middel van diverse workshops.

Door terug te kijken op je leven, op de oude patronen, worden deze in het licht gezet en kan je daar afstand van nemen. Pas dan komt er ruimte voor jezelf, voor het nieuwe.

Iedere mens is uniek, wanneer dit uniek zijn in al haar volle pracht aan het licht komt, dan komt ook jouw stralende schoonheid aan het licht. Want wezens van licht en liefde zijn wij ten diepste.

  • workshop labyrintlopen
  • workshop Godinnen rond het vuur