Thalia, godin van het ontspruiten, het opbloeien, uitbotten en bloesemen. De Gratië van de groei, dienares van Aphrodite. Haar taak was het om de mensheid met plezier zich te laten ontwikkelen, een werkgebied waar ik ook mijn taak in zie. Het opleiden van mensen door hen de talenten en capaciteiten in zichzelf te laten ontdekken, door hen vaardigheden te leren hoe die kwaliteiten in te zetten is wat ik graag doe.

Door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende ben ik er van doordrongen dat ieder mens een heleboel dingen kan leren en zich eigen kan maken, maar uiteindelijk kom je altijd jezelf tegen. Wie ben ik als mens, hoe verhoud ik mij met de wereld om mij heen, met mijn werk, met mijn omgeving? Door werkelijk naar zichzelf te kijken, kan een mens steeds weer met vernieuwd bewustzijn de wereld instappen en de taken die er daar liggen met plezier op zich nemen.

Ik ontwikkel opleidingsprogramma’s en trainingen voor bedrijven en organisaties, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap is daar altijd in terug te vinden. Ik heb ook veel plezier in het opleiden en trainen van groepen. Daarnaast werk ik als opleidingscoach binnen bedrijven en organisaties waarbij ik opleidingstrajecten ontwerp en begeleid. Het in korte tijd in hun kracht zetten van medewerkers is mijn werkgebied.

Ik bied hiervoor aan:

  • de ontwikkeling van opleidingsprogramma’s 
  • verzorging van op maat trainingen 
  • opleidingscoaching van individuele leidinggevenden  

 

Basiscursus voeding en klantgerichtheid – Natudis
Levend denken – Odin
Gespreksvoeringstechnieken – Odin